Studio de bronzat (solar)

In cadrul studioului profesional de bronzat MegaSun veti gasi aparate de bronzat de inalta calitate, care vor oferi pielii un bronz uniform si cu aspect natural.

Beneficiile bronzului controlat

megasun-site1111111-608x308-1

Pielea bronzată este un trend și o necesitate în ziua de astăzi. Având o piele bronzată ești mai încrezător în tine, bronzul reduce vizibilitatea celulitei, subtiază silueta, până și hainele se aseaza intr-un mod placut pe o piele bronzata si sunt doar cateva motive pentru care alegem sa incercam o astfel de tehnologie ultra sigura si o inovatie nemaiîntâlnită. Diferenta dintre expunerea la razele UV si soare este ca intr-un studio de bronzat (solar) puteti controla expunerea prin minute si depinde de pigmentul fiecarui client in parte fara sa ajungeti la arsurile nedorite.

Razele UV trateaza si boli precum ACNEEA, NEURODERMATITA, CIUPERCI, PSORIAZISUL, OSTEOPOROZA.

Bronzul stimuleaza productia de colagen si elastina din corp, activeaza circulatia sangelui, amelioreaza conditia generala si va da o stare de bine, intarirea oaselor cu ajutorul neoanelor ce contin VITAMINA D etc.

Sfaturi utile pentru vizita la solar

Puteti prelungi durata bronzului urmand pasii de mai jos:

 1. Fa un dus inainte de a merge la solar pentru a deschide porii;
 2. Exfoliaza-ti pielea de 2 ori pe saptamana si scapa de celulele moarte;
 3. Aplica accelerator special de bronzat inaintea expunerii la solar pentru a accentua bronzul si a reduce timpul de expunere;
 4. Aplica o lotiune de dupa solar care are rolul de a calma pielea si a fixa mai bine culoarea mai ales ca acceleratorul aplicat inainte își continuă procesul de bronzare si după iesirea din aparatul de bronzat;
 5. Nu face duș cel puțin 2-4 ore după bronzat, deoarece pielea încă continuă să își modifice nuanța.
INTERZISA EXPUNEREA LA SOLAR PERSOANELOR CARE SUFERA DE URMATOARELE AFECTIUNI:
 1.  Hemofilie
 2.  Epilepsie
 3.  Boli transmisibile
 4.  Boli de inima
 5.  Diabet
 6.  Afectiuni dermatologice
 7.  Sida
 8.  Femei însărcinate
 9.  Claustrofobie

APARAT BRONZ – MEGASUN TOWER OPTIMA

Cele 100 de boostere de rubine cu colagen va ofera hidratare, revitalizare, relaxare si detoxifiere si intinerire pentru fata si decolteu, iar tuburile P2 pentru Vitamina D au efecte ca intarirea oaselor, regularizarea nivelului calciului, stimularea productie de proteine etc. Terapia prin colagen si lumina rosie au efecte benefice asupra pielii si anume:

 • stimuleaza productia de colagen si elastina,
 • regenereaza pielea,
 • activeaza circulatia sangelui,
 • trateaza boli precum neurodermatita, acneea si osteoporoza.

Boosterele de rubine cu colagen combinate cu tuburile de P2 au un efect nemaiîntâlnit datorită hidratării intensive.

Bronz controlat cosmetica Timisoara

APARAT BRONZ – HURRICANE

Cea mai recenta inovatie in materia tehnologiei de brozare, intr-un singur neon gasiti cele patru lungimi de unde si anume: UVA, UVB, LUMINA ROSIE SI LUMINA ALBASTRA.

salon coafura Timisoara _NIC4830

APARAT BRONZ – 7900 ALPHA DELUXE

Este un aparat ce focalizeaza obtinerea unui bronz intens, perfect si uniform posibil datorita lampilor UVA UVB si cele 6 tuburi cu COLAGEN si P2 ce produc melanina si cu ajutorul lampilor speciale de fata si umeri. Clientul poate alege trei setari diferite de UV-SPECTRA: BASIC(Europa Centrala), MEDITERRANEAN sau CARIBIC.


CREME PROFESIONALE DE BRONZAT

Brandurile Astralian Gold, California Tan, Emerald Bay Matahari, Sunshine, NR 1 in lume, au o vechime de peste 25 ani si sunt cele mai faimoase branduri de lotiuni pentru bronzare care contin o multime de ingrediente naturale ce ofera un plus de ingrijire pielii inaintea si dupa expunerea la solar.

australian-gold-over california-tan-over emerald-bay-over matahari-over sunshine-over

Ele ofera hidratare, accelerarea melaninei, stimularea productiei de colagen si elastina, mentinand bronzul pe o durata mai lunga. La expunerea razelor UV este obligatorie folosirea unui accelerator deoarece pielea, cu cat este mai hidratata, cu atat mai tare se absorb razele UV in piele pentru un proces de bronzare mai rapid.

Untitled-11

 

Untitled-31

Creme de bronzat la preturi promotionale

  • Cýphêr Platinum® by California Tan
  • Exposé by California Tan
  • Matahari® Black Sexy Tan